Sylwester 2016 na statku Ładoga

Zapraszamy na Bal Sylwestrowy 2016/2017. Imprezę poprowadzi DJ FAME PRODUCTION.
Zapewniamy dobrą zabawę do białego rana.

Strat – godz. 20:00

Menu

SYLWESTROWE
  • Mousse z sandacza z czarnuszką podany z kawiorem, piklami z fenkułu i jabłek oraz galaretką z buraków
  • Consomme z borowików z pietruszkowym ravioli z dynią i rozmarynem
  • Udko z kaczki z kasza jaglaną, granatem i cicierzycą w sosie pomarańczowo imbirowym

Zakąski zimne:

  • Rillettes z kaczki z żurawiną i zielonym pieprzem
  • Terrina z dorsza i szyjek rakowych w wodorostach i czarnym sezamie
  • Medaliony z polędwiczki wieprzowej z malinową glazurą
  • Balotyna z kurczaka z paprykowym trio
  • Vol au Vent z krewetkami i ryżem jaśminowym
  • Paleta ryb wędzonych i owoców morza
  • Chrzanowy śledzik
  • Sałatka z marynowanego selera z szynką i winogronami
  • Wybór sosów i pieczywa

Dodatkowe dania gorące w trakcie trwania imprezy:

  • Pot au feu z dzika i warzyw korzeniowych
  • Barszcz czerwony z francuskim pasztecikiem

Dodatki:

  • Bufet słodkich rozmaitości
  • Owoce
  • Wódka biała 0,7l  na parę
  • Wino musujące o północy

Bez limitu

  • Wino białe i czerwone
  • Napoje zimne
  • Napoje gorące

Cena biletu 260 zł/os.

Bilety do nabycia w recepcji statku Ładoga codziennie w godzinach 8:00-22:00.

Rezerwacje   – tel.  91 434 57 00 lub recepcja@ladoga.pl