Nowości
Policzki wołowePLN 45
Wolno gotowane w czerwonym winie z zapiekanką chlebową i buraczkami
Tagliarini NeriPLN 32
Świeży makaron barwiony atramentem z ośmiornicy z glonami wakame, sezamem i łososiem
Szef kuchni poleca
Matjas holenderskiPLN 16
Matjas holenderski z grzybami marynowanymi
Kremowa zupa z dyniPLN 16

Kremowa zupa z dyni z białą rzodkwią i prażonym jarmużem

Paleta ryb i owoców morza z trzema salsamiPLN 110
Przystawki zimne
Świeża ostrygaPLn 12
Świeża ostryga z kawałkami czosnku, sosem tajskim i prażoną cebulką
Śledź w trzech odsłonachPLN 14
Filety śledziowe w trzech smakach
Tatar z łososiaPLN 26
Tatar ze świeżego łososia z awokado i kawiorem
Przystawki ciepłe
Crumble ze ślimakamiPLN 26
Podane z pietruszkową kruszonką
Krewetki scampiPLN 36
Grillowane krewetki scampi z salsą z awokado i wasabi
Małże św. JakubaPLN 45
Małże podane na puree z kalafiora z chipsami z boczku i rzodkiewką
Sałatki
Z grillowanym kurczakiemPLN 24
Kurczak, sałata rzymska, boczek wędzony, jajko w koszulce, parmezan, grzanki
Sałatka z łososiemPLN 26
Łosoś wędzony, rucola, szpinak, jarmużem, pomidorki koktajlowe, jajka przepiórcze, polenta
Z grillowaną ośmiornicąPLN 34
Grillowana ośmiornica, ogórki, pomidory, papryka, czerwona cebula, oliwki, ser feta
Zupy
Krem z wędzonej papryki z krewetkami scampiPLN 21
Kremowa zupa grzybowaPLN 18
Rybacka zupa gulaszowa/rybnaPLN 16
Dania z ryb
Halibut w porachPLN 48
Stek z halibuta w porach, zielony groszek, ziemniaki z wody, sos paprykowy
Łosoś w sosie sojowymPLN 39
Łosoś marynowany w sosie sojowym i czarnym sezamie, warzywa zielone,  kasza jaglana
Sandacz na purre z dyniPLN 44
Sandacz podany na puree z dyni z czarnuszką, szpinakiem oraz sosem z szyjek rakowych
Dania mięsne
Stek z polędwicy wołowejPLN 62
Stek z polędwicy wołowej, puree z kalafiora, cebula karmelizowana, sos demi glace z zielonym pieprzem
Udko z kaczkiPLN 42
Udko z kaczki z kaszą jaglaną, granatem i żurawiną, kapusta czerwona
Medaliony wieprzowePLN 35
Medaliony z polędwiczki wieprzowej, kalafior romanesco, puree z ziemniaków, sos Dijon
Dania dla dzieci
Nuggetsy z kurczakaPLN 18
Chrupiące kawałki kurczaka podane surówką ze świeżej marchewki
Mały BosmanPLN 18
Grillowany filet z kurczaka z frytkami oraz zestawem surówek
Złota rybkaPLN 18
Fileciki z dorsza smażone w cieście podane z frytkami i surówką ze świeżej marchewki
Dania mączne
Ravioli z krewetkamiPLN 42
w sosie muślinowym z czarnym sezamem
Tagliatelle ze ślimakamiPLN 36
z jarmużem, szpinakiem i pomidorkami
Bliny gryczanePLN 36
z łososiem wędzonym, kwaśną śmietaną i kawiorem
Desery
Tarta z jabłkami i kardamonemPLN 16
Podana z lodami cynamowymi i kremem angielskim
Panna cotta bazyliowaPLN 18
Podana z mango, granatem i rwanym biszkoptem
Torcik red velvetPLN 18
Nowości
Policzki wołowePLN 45
Wolno gotowane w czerwonym winie z zapiekanką chlebową i buraczkami
Tagliarini NeriPLN 32
Świeży makaron barwiony atramentem z ośmiornicy z glonami wakame, sezamem i łososiem
Szef kuchni poleca
Matjas holenderskiPLN 16
Matjas holenderski z grzybami marynowanymi
Kremowa zupa z dyniPLN 16

Kremowa zupa z dyni z białą rzodkwią i prażonym jarmużem

Paleta ryb i owoców morza z trzema salsamiPLN 110
Przystawki zimne
Świeża ostrygaPLn 12
Świeża ostryga z kawałkami czosnku, sosem tajskim i prażoną cebulką
Śledź w trzech odsłonachPLN 14
Filety śledziowe w trzech smakach
Tatar z łososiaPLN 26
Tatar ze świeżego łososia z awokado i kawiorem
Przystawki ciepłe
Crumble ze ślimakamiPLN 26
Podane z pietruszkową kruszonką
Krewetki scampiPLN 36
Grillowane krewetki scampi z salsą z awokado i wasabi
Małże św. JakubaPLN 45
Małże podane na puree z kalafiora z chipsami z boczku i rzodkiewką
Sałatki
Z grillowanym kurczakiemPLN 24
Kurczak, sałata rzymska, boczek wędzony, jajko w koszulce, parmezan, grzanki
Sałatka z łososiemPLN 26
Łosoś wędzony, rucola, szpinak, jarmużem, pomidorki koktajlowe, jajka przepiórcze, polenta
Z grillowaną ośmiornicąPLN 34
Grillowana ośmiornica, ogórki, pomidory, papryka, czerwona cebula, oliwki, ser feta
Zupy
Krem z wędzonej papryki z krewetkami scampiPLN 21
Kremowa zupa grzybowaPLN 18
Rybacka zupa gulaszowa/rybnaPLN 16
Dania z ryb
Halibut w porachPLN 48
Stek z halibuta w porach, zielony groszek, ziemniaki z wody, sos paprykowy
Łosoś w sosie sojowymPLN 39
Łosoś marynowany w sosie sojowym i czarnym sezamie, warzywa zielone,  kasza jaglana
Sandacz na purre z dyniPLN 44
Sandacz podany na puree z dyni z czarnuszką, szpinakiem oraz sosem z szyjek rakowych
Dania mięsne
Stek z polędwicy wołowejPLN 62
Stek z polędwicy wołowej, puree z kalafiora, cebula karmelizowana, sos demi glace z zielonym pieprzem
Udko z kaczkiPLN 42
Udko z kaczki z kaszą jaglaną, granatem i żurawiną, kapusta czerwona
Medaliony wieprzowePLN 35
Medaliony z polędwiczki wieprzowej, kalafior romanesco, puree z ziemniaków, sos Dijon
Dania dla dzieci
Nuggetsy z kurczakaPLN 18
Chrupiące kawałki kurczaka podane surówką ze świeżej marchewki
Mały BosmanPLN 18
Grillowany filet z kurczaka z frytkami oraz zestawem surówek
Złota rybkaPLN 18
Fileciki z dorsza smażone w cieście podane z frytkami i surówką ze świeżej marchewki
Dania mączne
Ravioli z krewetkamiPLN 42
w sosie muślinowym z czarnym sezamem
Tagliatelle ze ślimakamiPLN 36
z jarmużem, szpinakiem i pomidorkami
Bliny gryczanePLN 36
z łososiem wędzonym, kwaśną śmietaną i kawiorem
Desery
Tarta z jabłkami i kardamonemPLN 16
Podana z lodami cynamowymi i kremem angielskim
Panna cotta bazyliowaPLN 18
Podana z mango, granatem i rwanym biszkoptem
Torcik red velvetPLN 18